SIM computers

Vanuit het idee dat iedereen makkelijk, veilig en zonder zorgen gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van het internet hebben we in 2004 de eerste SimPC ontwikkeld. Inmiddels hebben vele duizenden mensen dit met SimPC kunnen ervaren.

Contact

Herberg Jan

Koffie bij Herberg Jan is een beleving! Onze getrainde Barista's schenken u goede en eerlijke koffie met veel zorg en liefde bereid. Laat u verrassen.

Contact

Lithos

Lithos is er voor en door mensen. Onze collega’s zijn enthousiaste mensen met ambitie. Ambitie om te groeien. Samen werken we aan leuke projecten en doen we er alles aan onze klanten en bewoners tevreden te maken. Wij zijn Lithos, wie ben jij?

bezoek ons

Di Fiorentina

Bij Di Fiorentina bent u aan het juiste adres voor de beste koffie en het lekkerste ijs in alle denkbare smaken en uitvoering. Ambachtelijk bereid volgens eigen recepten.

Contact

Garant Klus - Ab Bakker

Deuren afhangen, hang- en sluitwerk, (Velux) dakramen, kastsystemen, vloeren (vloertegels / laminaat) , (zolder)verbouwingen, badkamer- en/.of toiletrenovatie, keukens, plafond afwerking, schilderwerk, isolerend glas, kozijnherstel, onderhoudswerk, enz.

Contact

Reformhuis

De onderneming Reformhuis Heiloo is gevestigd op Stationsweg 77 te Heiloo en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen.

bezoek ons

Dobla

Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak.

Contact

Klamer Media

KlamerMedia is een grafisch bureau dat al geruime tijd in Heiloo is gevestigd. Het verleden van wat toen nog VJWM GrafiMedia was, is KlamerMedia doorgegroeid naar een volwaardig bureau dat alle elementen beheerst wat het grafisch vakgebied brengt. Is het van print tot social media of signing. KlamerMedia is altijd transparant, eerlijk en zet de klant bovenaan.

Contact

De Deel wijninkoperij

Op slechts 4 kilometer afstand van Akersloot, Alkmaar en Heiloo, langs het Noord Hollands kanaal, hebben wij in onze wijnwinkel zo’n 250 soorten wijn uit de gehele wereld in ons assortiment. Direct uit voorraad leverbaar. Voor particulieren maar ook voor horeca

bezoek ons

Bowling Heiloo biedt u: